Trajecten

In sommige gevallen hebben medewerkers niet genoeg aan een enkele workshop of voorlichting. Zij dienen een langere tijd begeleid te worden om hun werkproces i.r.t. een ''positieve'' gezondheid te optimaliseren.

Wilt u meer informatie over de verschillende trajecten en/of een offerte opvragen?

Lifestyle-traject

In dit traject wordt gedurende 3 maanden, waarbij 8 contactmomenten plaatsvinden, gewerkt aan het verbeteren van uw
lifestyle. Tijdens deze  8 contactmomenten worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals stress, work-life balance, balans tussen belasting en belastbaarheid, et cetera.
Aan het begin van dit traject worden, samen met de ergotherapeut, doelstellingen opgesteld. Hierbij neemt u het initiatief en kijkt de ergotherapeut vooral naar wat u belangrijk vindt. Enkel op deze manier is het mogelijk om de doelstellingen naar tevredenheid te behalen.
In dit traject staat voornamelijk een stukje educatie en bewustwording centraal. Met behulp van huiswerkopdrachten wordt u -naast de contactmomenten- aan het werk gezet om daadwerkelijk veranderingen in uw lifestyle aan te brengen. 

Aangezien beweging een belangrijke topic is binnen het verbeteren van je lifestyle, wordt dit traject ook aangeboden i.s.m. een bedrijfsfysiotherapeut. U zult naast de 8 contactmomenten met de ergotherapeut, ook 8 contactmomenten hebben met een bedrijfsfysiotherapeut.